Lions By Bille C-Kuld

D. 11. Oktober 2014 fødte Nellie to black/tan tævehvalpe. Far Echawa sov skønt imens ;)

Lions By Bille Cheeky Lil Penguin

*Anna* solgt

Fødselsvægt 165 g, 15.01.2015 vægt 2,6 kg

Lions By Bille Cheeky Lil Monkey

*Mille* solgt

Fødselsvægt 90 g, 15.01.2015 vægt 2,9 kg

06.01.2015 Rigtig godt nytår

Så kom vi herhjemme også godt igennem jul og nytår :-)

Anna flyttede hjem til sin familie den 20. december og vi har hørt fra dem mange gange. Det går så godt derhjemme, hun er en frækkert men har allerede charmeret alle i familien :-)

Prinsessen herhjemme klarede også julen fint med gaver og gæster. Selve nytåret var vi 12 mennesker her og trods fest og fyrværkeri hyggede hun sig gevaldigt. Hun charmede sig ind på dem alle og gik fra hånd til hånd ;-) Bragene udenfor generede hende ikke det fjerneste og lysene på himlen stod hun såmænd bare og kiggede undrende op på, hvorpå hun legede videre med sin bamse og resten af flokken. Vi holdt dog hundene helt inde fra kl. 23-01 mens det stod værst til. Hun tog nogle gevaldige soveture enten i mine arme, på skødet eller mellem mine fødder.

Hun er vokset en del i sin selvtillid efter Anna er flyttet. Hun er en drillepind og hænger helst i pelsen på de store og tager gerne en lille brydekamp med dem alle. 

Hun har fundet ud af at hoppe op i sofaen, men at komme ned, så kalder hun på os, så vi kan løfte hende ned.

Lille prinsessen var til dyrlægen i tirsdags og få sin 2. vaccination samt rabiesvaccination og fik udstedt sit pas.

Vi har fundet et dejligt hjem til hende og hun flytter i morgen. Det bliver rigtig svært at undvære hende, men vi er sikre på hun får det godt hos Karin. Karin har besluttet at kalde hende Mille og vi ønsker dem alt godt sammen fremover :-)