Dansk Champion

Lions by Bille Danish Pastry

Emma

Født 27. februar 2017

Emma er nu lidt over 1 år, har været i sin første løbetid og er stadig en krudtugle. Hun er begyndt at løbe efter bamser som vi kaster og er begyndt at komme tilbage med dem, så vi kan kaste dem igen :-) Hun løber også gerne med efter Freddie, når vi kaster bold med ham, men det synes han så ikke, hun skal blande sig i. Han giver et lille vris til hende, men så hiver hun ham bare lidt i øret :-) Emma er ret glad for at bide sig fast i de andres lange pels på ørerne :-) Freddie er glad for at lege med Emma og de spurter efter hinanden i haven.

Emma har været og er stadig rigtig god til hvalpeunoder. Således har vi dagligt toiletpapir liggende i en lang bane, sådan en rulle fylder faktisk meget, når man forsigtigt tager i den ene ende og så løber rundt i huset ;-) Kan man nå et stykke køkkenrulle fra sofabordet, så bliver det helt sikkert nuppet og tygget rent : -) Vores sko skal vi også gerne finde i en kurv et sted, hvis ikke vi husker at lukke døren til bryggerset. Jo, hun er opfindsom :-)

Det bedste Emma ved, er at putte hos os. Hun vil meget gerne helt op på vores brystkasse, så vi kan sidde og kigge hinanden dybt i øjnene og fortælle om vores dag. Når det er gjort, putter hun hovedet ved vores hals og snart efter lyder der en lille feminin snorken ;-)

Vi har haft Emma udstillet nogle gange i baby- og hvalpeklasse, meeen det var lidt overvældende for hende på det tidspunkt. Vi prøver stille og roligt at introducere hende til udstillingslivet igen her i 2018 og håber, hun vil synes det er sjovt.

Vi har udstillet Emma en del i resten af 2018 og hun blev Junior Champion :-)

Vi stiler mod at vinde det sidste cert, så hun kan blive dansk champion, men Emma synes ikke udstillingsringen er det sjoveste sted. Udenfor går hun fantastisk og dommeren må røre og undersøge og giver de flotteste kritikker på struktur og pels, men når hun skal gå inde i ringen falder halen. Det er rigtig ærgerligt, at hun ikke vil vise sig, men det er vigtigt for mig, at hundene skal have det sjovt, så nu får hun en pause og så må vi se, om vi forsøger igen senere.

September 2019 blev Emma mor til vores F-kuld, hun fik 3 skønne hvalpe og var den mest fantastiske mor for dem :-)

Februar 2020 var en stor dag for os, da Emma blev udstillet. Hun vandt og fik sit sidste cert, så nu er hun blevet Dansk Champion og det er bare så dejligt. Vi er meget glade og stolte :-)

Emma blev født næsten sort, men er begyndt at ligne sin mor mere og mere og har således nu ændret farve i og på hovedet, så hun nu er hvid/silver. Spændende om hun bliver helt silver som Signe :-)

Vi kan godt mærke, at Emma er ved at blive voksen, men hun elsker at tumle med Molly og hun er stadig glad for både toiletpapir og at gnaske på de andres ører, så det vokser hun nok ikke fra :-)

 

Emma Dansk junior Champion og Nordisk Cert 2018