B By Bille F-kuld født 7. september 2019

Lions By Bille Danish Pastry og Bellemonde Q-Tip er blevet forældre til 3 smuksakker :-)

Tidlig morgen den 7. september 2019 fødte Emma 3 sunde og stærke hvalpe 2 tæver og 1 han. Denne fødsel var helt efter bogen og helt udramatisk og Emma var så dygtig, hun vidste lige hvad man skulle gøre, når der kom babies :-)

Hannen er lidt større end sine søstre, han er hvid med sort hoved og en sort prik over halen. Det sorte vil formentlig "fade" i farven, så det bliver lyse aftegninger.

Den ene tæve ligner sig bror, bortset fra hun ikke har en plet på ryggen. Hun er nu 12 dage gammel ved at få lyse øjenbryn, så hun vil også blive næsten hvid.

Den sidstfødte tæve er sort ved fødslen men får hurtigt brune aftegninger på benene og kinderne, det er lidt uvist på nuværende tidspunkt, om hun vil komme til at ligne sin mor og blive sort/sølv eller måske blive gylden, får hun brune øjenbryn kan hun også blive black/tan, det bliver spændende.

Det er er så skønt at have hvalpe i huset igen og Molly og Freddie er så nysgerrige på de små lyde, der kommer indefra fødekassen :-) De har ikke fået lov at møde de små endnu, det er Emma der bestemmer, hvornår det må ske. Emma vogter sine små babies og går nødigt fra dem, så de har det så godt og trygt og vægten stiger for hver dag, hvilket er et super godt tegn :-)

4 uger gamle og fotograf Mathias Bille Andreasen kom forbi igen :-)

De vokser så fint og følges helt ad, igen et rigtig godt tegn, så det er bare så skønt. De er begyndt så småt at få lidt fast føde men foretrækker stadig mælkebaren hos mor. De futter rundt og leger med de forskellige ting i kravlegården samt hinanden og de hopper rundt og rundt og med små glædeslyde, når vi går ind til dem :-)

 

B By Bille Fast and Furious, Elvis 4 uger

B By Bille Face the Music, Chili 4 uger

B By Bille Fan of the Opera, Ella 4 uger