Køb af hvalp fra os

Ved køb af hvalp medfølger:

  • Sundhedsattest og DKK stamtavle
  • DKK købsaftale
  • Indmeldelse Dansk Hunderegister
  • Prøvemedlemsskab i Dansk Kennel Klub
  • Vejledning i foder 
  • Vejledning i pleje og grooming
  • Træningsguide "Hvalpen i sit nye hjem"
  • Råd og vejledning hele hundens levetid
  • Tæppe der lugter af morhund

 

De 3 smuksakker fra kuldet februar 2017

Når man planlægger at skulle have en hvalp/hund, er det vigtigt at gøre sig mange overvejelser. Man må aldrig bare gå ud og købe den første ledige hvalp på nettet. Det er nødvendigt at sætte sig ind i, præcis hvilken race der passer til jeres familie. Derfor stiller jeg en del spørgsmål om jeres forventninger, aktiviteter, job og meget andet. Dette for at være sikker på, at min hvalp kommer det rigtige sted hen, men også for at hjælpe jer. Det er forfærdeligt både for familien men især også for hvalpen/hunden, hvis den ikke opfylder jeres forventninger og ikke kan blive hos jer.

Når man er sikker på, hvilken race der passer ind i jeres hverdag, bør man henvende sig til flere opdrættere. Nogle har ledige hvalpe/unghunde året rundt, andre opdrætter kun 1 kuld om året. Det er vigtigt at have det godt med sin opdrætter. Man skal kunne hygge sig ved hvalpebesøg og stadig have mulighed for kontakt ved evt. spørgsmål. Når man har valgt, hvor man vil have sin hvalp fra, kan man skrive sig på venteliste til næste kuld og håbe på, at lige præcis jeres lille ønskehvalp kommer til verden. Tro mig, det er værd at vente på den rette :-) 

Det er meget vigtigt for mig, at min hvalp kommer ud til den rette familie. Derfor forventer jeg hvalpekøber kommer på planlagt besøg og er sammen med sin hvalp, så man kan følge dens udvikling og vi sammen kan vælge hvilken der passer bedst til jeres forventninger.

Når hvalpene er født, er det naturligt, at man gerne vil vide med det samme, hvilken en man får med hjem en dag. Men dette kan ikke altid afgøres fra start. Hvalpene skal have en vis alder, før vi kan vurdere deres forskelligheder. Hvis vi selv skal beholde en fra kuldet, kan der endda gå længere tid, da den skal indgå i fremtidig avl og vi derfor ser på både udvikling, temperament men også hvilken der vil gå bedst sammen med de andre. Dette håber vi på forståelse for.

Det er ønskeligt fra vores side at have nogen kontakt efterfølgende, da det er vigtigt for os at følge vores hvalpes sundhed, temperament og udvikling. Udover at følge hvalpens sundhed, har det været rigtig hyggeligt at se hvalpen tryg i sit nye hjem eller hjemme hos os og se dens gensynsglæde :-)

Vi står selvfølgelig altid klar med gode råd, hvis der er behov for dette.

Når hvalpen flytter herfra er den selvfølgelig undersøgt af dyrlæge, chippet og ormekursbehandlet samt har modtaget 1. vaccination.

Vi sørger naturligvis for ejerskifte samt registrering til Dansk Hunderegister.

Når man sammen med os vælger sin hvalp, betales et depositum på kr. 3.000,00. 

Man kan som hvalpekøber undre sig over de forskellige priser hos opdrætterne. Prisen her bliver sat efter de udgifter der er på det aktuelle kuld. Opdrættere har forskellige udgifter. Nogle parrer med deres egen hanhund(-e), andre rejser langt ofte ud af landet og betaler en høj pris for at benytte en fremmed han. Nogle sundhedstester deres hunde inden avl, andre gør ikke. Denne snak tages ved personlig henvendelse :-)