Amsterdam Junior Winner 2018

Lions By Bille Epic Sunrise

Molly

Født 08.03.2018

Molly 1 år gammel

Måske falder der noget ned fra køkkenbordet :-)

Amsterdam Junior Winner 2018

Da Molly blev Amsterdam Junior Winner 2018 :-)

Molly er så absolut vores krudtugle, og hendes usædvanlige røde pelsfarve afspejler hendes temperament efter det gamle ordsprog om mennesker :-) Hun er virkelig en temperamentsfuld unghund med masser af attitude og selvtillid, fuld af spilopper og kan drive de andre til træthed af sine drillerier :-)

Som sin søster Emma har Molly virkelig danset rundt med masser af toiletpapir i huset og flere sko er på mystisk vis endt i en hundekurv. Molly har så meget energi, og er i fuld gang hele dagen, så når det bliver aften falder hun pladask sammen og sover til næste morgen, hvor hun starter dagen med at løbe ud og sige til verden "her kommer jeg" på sin helt egen Molly-maner :-)

Hun er blevet udstillet siden helt lille og klarer sig rigtig godt. Hendes selvtillid ses tydeligt i ringen, da hun var hvalp og til hun blev ca 12 mdr., hoppede hun rundt på kun bagbenene og havde en fest ;-) Jeg er af den mening, at hundene skal have det sjovt, så det fik hun lov til :-) Nu hun er blevet lidt ældre, har hun lært, at man går pænt i ringen og på alle 4 ben.

Vi var på udstilling i Holland i 2018, hvor hun vandt titlen Amsterdam Junior Winner 2018, det var virkelig en skøn oplevelse at være dernede med mange af de andre opdrættere rundt omkring i Europa og super at vinde den titel, meget stolt af Molly.

Mollys bror Lions By Bille Epic Moonlight, blev dagen før til Holland Cup bedste junior og bedst i racen BOB, så dejligt at se de 2 søskende i ringen :-)