Lions by Bille Angel of Love

Nellie

Lille BabyBellBell.. Jep jep, "kært barn har mange navne" og det gælder også kære hunde ;-) Fra hun blev født har hun heddet Sorte, Nellie, Niels (sønnernes opfindelse), Belle, BellBell osv :-) Hun er utrolig sød og kærlig. En hoppebold på gåturene, det der gåen-i-snor er et kedeligt koncept for Nellie, næh du, vi skal løbe løbe løbe..

Hun er glad for både bamser, bolde og pivdyr.. Løbeleg og brydekamp med søster eller en af de voksne er et hit. 

Nellie er ultimativt flokkens spilopmager. Hun er en drillepind og ynder at lægge op til fangeleg. Når hun er helt fyldt med energi og de andre ikke er, ja så er der jo altid en vandskål eller 2 man lige kan tømme med poterne :-)

Nellie er blevet udstillet meget og har vundet sit 1. cert samt sit 1. cacib. Cacib er mest interessant, når man udstiller i udlandet, da det er første skridt til en international champion titel. Vi er meget stolte over hendes cert, da man skal vinde 3 certer for at blive dansk champion og det ville jo være skønt, hvis vi kan opnå det :-) 

Hun elsker at putte og kan hun komme helt op på brystet af os at ligge, er det lige sagen. Nellie elsker at få sin mad i en foderbold og vil meget gerne have ekstra, når den er tom, hun elsker mad lige som sin mor :-) Hun tager i øvrigt også selv, hvis man kommer til at efterlade noget på spisebordet....... ja det er selvfølgelig forbudt, men lige det kan Nellie altså ikke lade være. Hvis man glemmer at lukke låget rigtigt på foderspanden, ja så kan man være sikker på, at Nellie vil gå rundt med en temmelig fyldt og rund mave i løbet af dagen ;-)

Nellie var den perfekte legetante for hvalpene, hun elskede at boltre sig rundt på gulvet med dem og hjalp med at holde dem rene :-) Vi er sikre på, hun selv bliver en perfekt hundemor :-)

Nellie fik 2 hvalpe i oktober 2014 og hun var en rigtig god og kærlig mor. Hun klarede fødslen rigtig flot, selvom den var temmelig dramatisk, men alt endte godt. Da hvalpene flyttede, havde Nellie svært ved at finde en rolle her. Batman havde lidt overtaget hendes rolle som den yngste spilopmager. Da fødslen var så dramatisk, besluttede vi, at hun ikke skulle have hvalpe mere og valgte, at hun ville få det bedre i en hverdag med lidt mere ro, end vi kunne give hende. Hun er derfor flyttet til vores familie, og hun har det nu som blommen i et æg. Når man ved ens hund har det så godt, og vi stadig ser hende, så er det nemmere "at give slip" på sin lille pige. Familien valgte at hun skulle være i bamseklip, så hun bliver ikke udstillet mere. 

Hun er med sin nye mor på arbejde og fungerer i dag som besøgshund på plejehjemmet, hvor hendes mor arbejder. Hun elsker at blive nusset af beboerne og de nyder hendes selskab, så det er stor glæde for alle. Som et ekstra plus for Nellie, så er der jo også mange lækre småkager sådan et sted og det elsker hun jo :-)