Belgross Amazing Craze of Grace *Signe*

Vi besluttede at lede efter en ny tæve, så vi kunne starte med nye avlslinier. Jeg var kommet i kontakt med en opdrætter - Marina Gross - i Sverige via udstilling og jeg fulgte hendes hvalpe.

Jeg spurgte Marina, om hun snart skulle have hvalpe igen og jeg sagde, det var med avl i tankerne, at jeg søgte en ny tæve. Hun fortalte, at hun havde en voksen tæve, som hun søgte til omplacering. Grunden til dette var, at for at få plads til at beholde nogle hvalpe, blev hun nødt til at omplacere nogle voksne. Det er jo desværre en situation opdrættere kan stå i, når de gerne vil beholde en hvalp selv.

Vi aftalte, at vi tog turen til Sverige og Signe kastede sig bogstaveligt i armene på os. Hun kom med hjem til Danmark samme dag :-)

Signe var udstillet flere gange i både Sverige og Danmark og i foråret 2016 fik hun de sidste certer og blev dermed både Dansk og Svensk Champion.

I efteråret 2016 blev Signe BIM og fik titlen Københavns Vinder 2016.

Da Signe havde boet hos os 1 år besluttede vi, at nu var det tid at hun skulle have et kuld hvalpe og Signe er mor til kuld D og E.

Den sidste fødsel var hård for Signe, og hun skal derfor ikke have flere hvalpe.